Gezondheid

Waar we voor gaan!

Ja, we willen je doen bewegen! Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is fietsen de juiste keuze. Fietsen is zoveel meer dan tijd voor jezelf nemen: het zorgt ook voor verbondenheid – want wat is er nu leuker dan samen een fietstochtje maken? Bij Oxford zetten we je graag op weg met onze Toer van Vlaanderen: ontdek onze prachtige fietsroutes, speciaal gemaakt voor jou!

Magazijnier

 Ter versterking van ons productiemagazijn, zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega magazijnier.

  • Je staat in voor het beheer en de organisatie van het magazijn met productieonderdelen. 
  • Je controleert de inkomende onderdelen en beheert de afgewerkte fietsen. Je stuurt de aanvoer naar de productie en staat in voor de organisatie in de stockhal van de afgewerkte fietsen. 

Jouw profiel:

Vanuit je aangeboren stiptheid en zorgzaamheid ben je constant bezig met het verbeteren en efficiënter maken van je werkomgeving. Je ervaring in een soortgelijke functie en je interesse in fietsen dragen daartoe bij. Ook ben je administratief sterk, kan je vlot overweg met de PC en heb je geen moeite met het interpreteren van codes. Kennis van ERP-systemen is een PLUS!  Je bent dynamisch, hands-on en denkt proactief mee! Je bent in het bezit van een heftruckattest en/of hebt enkele jaren ervaring. Ervaring in een logistieke werkomgeving en technische richting is een plus! Je bent praktisch en organisatorisch ingesteld en kan nauwkeurig werken. Enthousiast en teamgericht! Je bent flexibel naar werkuren toe, hoofdzakelijk dagwerk. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en/of woonachtig in de regio.

Ons aanbod:

De juiste persoon op de juiste plaats, aandacht voor groei, een goede work-life balance, dynamische en aangename werkomgeving.

Dit alles aangevuld met een aantrekkelijk loon! Samen met jouw collega’s streven we naar een veilige, constructieve en open bedrijfscultuur.

 

 

 

 

Onze succesformule: degelijkheid, kwaliteit, zekerheid, keuzevrijheid én duurzaamheid!

Interesse? Stuur jouw Cv + Motivatiebrief naar nele@oxfordbikes.be

Kies jij met of zonder ondersteuning?

ELEKTRISCHE FIETSEN

PLOOIFIETS

CARGO BIKE

SPEED PEDELEC

ZONDER ONDERSTEUNING

ALLROUND

RETRO

KIDS

TREKKING

fietsen gemaakt voor jou

Degelijkheid – Kwaliteit – Zekerheid – Keuzevrijheid – Duurzaamheid – Gezondheid

Reeds drie generaties
sterk in fietsen

Voor ons betekent ‘sterk in fietsen‘ meer dan bekwaam zijn in het maken van fietsen. Ontdek hier onze succesformule.

Oxford

Het Belgisch merk

GEMAAKT VOOR
BELGISCHE WEGEN

Oxford fietsen

gemaakt voor speelvogels, doorzetters, levensgenieters

GEMAAKT
VOOR JOU!