COVID-19 actie

Koop uw fiets online en haal hem op bij uw dealer naar keuze

Covid-19 grijpt zwaar in op ons dagelijks leven. Plotseling zijn een aantal  voor de hand liggende zaken niet meer mogelijk en zijn we beperkt in het beleven van ons normaal sociaal leven.

Gelukkig behoren fietsen en wandelen nog tot de toegelaten en aangename tijdverdrijven. Niet verwonderlijk dat veel mensen nu de aanschaf van een elektrische of gewone fiets overwegen. Om u daarin tegemoet te komen bieden wij en onze Oxford dealers u de mogelijkheid om via de Oxford website uw favoriete Oxford Bike te kiezen.

Via het bestelformulier kan u vervolgens uw keuze overmaken hetzij telefonisch of via mail aan uw regionale Oxford Dealer. Van zodra de fiets beschikbaar is zal hij u contacteren en een afspraak maken voor het bezorgen van uw droomfiets. Uiteraard zal men bij het leveren van uw nieuwe Oxford Bike alle Corona veiligheidsvoorschriften strikt in acht nemen en opvolgen.

Het volledige Oxford team en uw favoriete Oxford dealer stellen alles in het werk om uw Oxford fiets zo snel als mogelijk voor u aan te leveren, evenwel rekening houdend met de geldige voorschriften en mogelijk beperkingen qua voorraad.

Bestelformulier

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Gemeente (verplicht)

Geef jouw keuze fiets (verplicht):

Kies jouw dealer: